VicVerd col•labora a equipar el pavelló del Castell d’en Planes de Vic

L'equipament municipal es convertirà en un hospital de campanya per a 160 llits

8 d'abril de 2020

VicVerd va participar la setmana passada en l’adequació del pavelló del Castell d’en Planes de Vic per convertir-lo en un nou espai, sota el nom de Pavelló Vic Salut, que servirà per descongestionar l’Hospital Universitari de Vic.

El pavelló, que podrà acollir fins a 160 pacients del Covid-19, serà una extensió de l’Hospital de Vic i l’adequació ha estat promoguda des de l’Ajuntament de Vic, a partir d’una petició del Departament de Salut.

El pavelló comptarà amb deu mòduls de 16 llits cadascun, els quals s’aniran posant en marxa segons la demanada. L’espai també disposarà de tots els serveis de suport per facilitar el treball dels professionals i per donar el màxim de benestar als pacients, disposant de piques de rentat de mans, bugaderia, farmàcia, lavabos i dutxes, servei d’alimentació i neteja, etc.

VicVerd ha realitzat diversos trasllats de material des de l’Hospital Universitari de Vic, la residència El Nadal, el Centre de dia Sant Jordi i el Centre de dia Roquè fins al nou espai on han descarregat tot el material i han fet el posterior muntatge.

La implicació de VicVerd juntament amb tots els serveis municipals i totes les empreses col•laboradores de l’Ajuntament de Vic ha permès habilitat l’espai amb molt poc temps.