Vic Verd adquireix un nou elevador i una escardadora de bateria

La nova maquinària permetrà arribar a les capçades d'arbres de gran alçada i eliminar les males herbes d'escocells i saulons

24 de gener de 2018

Aquest passat desembre, coincidint amb la campanya d’esporga dels arbres de la ciutat de Vic, VicVerd va adquirir un nou elevador que permet arribar fins a una alçada de 12 m.

Amb la compra d’aquest nou aparell, VicVerd comptarà amb dos elevadors que permeten treballar a aquesta alçada, fet que permet una major comoditat a l’hora de realitzar les esporgues a les capçades dels arbres més alts de la ciutat, millorant la seguretat i augmentant la productivitat.

A més, el nou elevador es pot transportar fàcilment amb tractor, això facilita la mobilitat del mateix per la ciutat, causant el mínim de molèsties als convilatans.

Per altra banda, VicVerd també ha adquirit una escardadora de bateria pel manteniment dels escocells i els saulons.

Des de l’octubre del 2017 ja no s’utilitza el glifosat com a herbicida a la ciutat de Vic, i per tant, els desherbatges es fan de manera manual. La compra d’aquest nou aparell facilitarà i farà més efectiva l’eliminació de les males herbes que creixen sobretot als escocells i als saulons de la ciutat.