Rotary Club Vic-Osona dona temporalment una bicicleta elèctrica per a la desinfecció d’espais urbans de la ciutat a VicVerd

14 de maig de 2020

Aquest dimarts, 12 de maig, al migdia, l’empresa mixta VicVerd ha rebut de mans del Rotary Club Vic-Osona i de l’empresa BKL Codex-u ecobike una bicicleta elèctrica per a la desinfecció de mobiliari i espais urbans de la ciutat de Vic. Es tracta d’una cessió temporal per dos mesos que permetrà que VicVerd contribueixi a combatre el coronavirus a Vic.

En l’entrega, el director comercial de BKL Codex-u ecobike, Carmel Gamell, ha explicat que és una bicicleta elèctrica amb una autonomia de 60 km, òptima per desplaçaments urbans, i amb una capacitat de 62 litres de producte de desinfecció i neteja. Segons Gamell, s’ha provat en altres ciutats amb èxit i per Vic pot ser molt útil.

Per la seva banda, Oriol Brutau, en representació del Rotary Club Vic-Osona, ha explicat que estan molt satisfets d’ajudar a combatre el coronavirus a la ciutat amb la cessió del vehicle, que permet una gran mobilitat al treballador que la condueix, i és pràctica per poder accedir a espais de difícil accés de manera àgil.

En nom de VicVerd, el seu conseller delegat, Ricard Gorgals, ha explicat que estan molt contents de poder disposar temporalment d’aquesta bicicleta elèctrica que permetrà que en aquesta situació de necessitat que estem vivint l’empresa mixta pugui fer un cop de mà en la desinfecció de mobiliari i espais urbans per poder ajudar la ciutat a contenir el coronavirus.